VladTepes írta:Mivel én mostantól előreláthatóan 08/07-ig OFFLINE leszek nyaralásból kifolyólag, ezért ezúton jelzem, hogy távollétemben *** a "ház ura" .
Távollétem idejére teljes Admin jogkörrel bír, övé a teljes fórum és moderáció fölötti döntési jog és felelősség. Amit mond, tesz, tessék úgy tekinteni, mintha én mondtam, tettem volna.
Imhol, elszaladt a hét szabi, nyaralás...08/07. van, visszatértem.
***ától visszaveszem a stafétát, így egyrészt visszakapja a hiányolt fekete színét a nickjéhez, másrészt, miután átolvastam, átnéztem az utsó betűig, logig mindent, ami azóta történt, visszaveszem a fórumgazdaságnak a terheit is.
Köszönöm az elmúlt héten végezett kiváló munkáját (is).
Minden site-adminként hozott döntése összhangban volt a fórum szabályrendszerével, így minden döntésével, írásával maximálisan egyetértek, én sem jártam volna el másként. Akinek ezzel kapcsolatban kifogása merülne fel, annak javaslom, olvassa át a
kiegészítve ezzel a topikkal.
Ezeken a helyeken ami le van írva, az nem vitatéma. Ahhoz hogy valami működjön, ahhoz rend, rendszer kell. A regisztrációval, a RatMania Fórum használatával minden felhasználó elfogadta a helyi szabályrendszert. (jogi nyelven: "ráutaló magatartás"). Ennek a betartása MINDENKI közös érdeke, s nem opciós kérdés, hogy ami teszik, azt betartom, ami nem , azt meg nem.
A kulcsmondat:
A Fórumon való írás, olvasás, részvétel nem jog, hanem lehetőség.A szabályok, fórumstruktúra feketén-fehéren le vannak írva, ami a betartásukhoz, helyes használatukhoz kell, az egyrészt inteligencia, józan ész, másrészt technikai ismeret. Utóbbihoz, ami segítséget tudunk, megadunk a "GY.I.K. > technikai útmutató"-ban, topikleírásokban, helyi Szabályzatokban (lásd pl. Patkányológia) másrészt PÜ-kben. Az előbbiről mindenkinek magának kell gondoskodnia

.