VladTepes írta:neverhood írta:Sose tudhatod. Sajnos tényleg nem tudom biztosra, de nem hiszem, hogy az újaknak lenne alapból aláírásuk.
Bubu, neked volt?
Joguk van csinálni. Többség szokott is (hogy előtte mennyire olvassák el a házirendet, az más tészta). Osztán van, hogy én csinálok neki, de csak a nicket tartalmazót. (ilyet akkor szoktam, ha sokat ír, és zavaró az aláírás hiánya. Egyszerűbb megcsinálni, mint könyörögni, hogy olvassa el az idevágót, meg csinálja meg olyanra.)
Bubu - ha jól emléxem - magának alkotott

Nem volt, magam csináltam (igen Vlad, jól emlékszel

). Először elolvastam mit, hogy, merre, hány méter, próbáltam betartani és azt csinálni amit kell, nem szeretem, ha moderálják, amit írok, mert olyankor nem hiszem el, h télleg olyan hülye vok, h nem veszem észre, h hibázok.

Szóval én elég hamar csináltam, hogy lássátok, milyen okos, ügyes vagyok és próbálkozom.

Ja! Akkor kivegyem a simle-t? Mert ma ugye olvastam az aláírásos pü-t és csak annyi volt, ha nick legyen vastag és fekete (ez kicsit hülyén jött ki

), viszont más nem volt (jó, persze, hány sor, milyen szín, most csak a nickre szűkítettem kérdésem.) De ha gáz, h ott van, akkor kiveszem (színt változtattam, már fekete, nem lila, helyette az alatta lévő idézet lett lila, de az is úgy, h az összes háttárszínnel megnéztem és mindegyiken jól látszott, tehát előbb tájékozódtam, aztán választottam. Csak körültekintően...