Gondolom, itt hamarabb észre veszi, akit érdekel:
VAN KÉSZLETEN ismét kimért
Rat Compelete (megkésve, de megjött az rendelésünk). Úgyhogy aki morgott, hogy miért nincs, az jöhet, viheti, várjuk szeretettel. Az ára viszont picit feljebb ment, mostantól a kimért RC 750,- helyett 790,-Ft. Sorry, örültünk, hogy megjött végre.
Kaptunk a nagykertől (találták valamelyik terítő autón) még 8 azaz nyolc doboz 1 kg-os
régi fajta Rat&Mouse Duo-t. (aminek még "pizza szaga" volt

). Ideadták akciósan, úgyhogy ez az utsó 8 doboz a régi 990,-Ft-os ár helyett,
690,-Ft/doboz akciósan áron ért vihető.
(Megnéztem, a szavatosságuk 2010.augusztusig jó)Más állat, mint patkány, de... nekem is van patin kívül még "pár" másféle jószágom is

.
Csomagolásváltás miatt akciós lett a Prestige Premium Nature Cavia 1kg-s (990 helyett 745 a régi zacsis), illetve a Prestige Premium Nature Mini Hamster 400g (650 helyett 490 a régi zacsis)
Az importőr nagyker idegeinek rongyosra koptatása okán végre hoztak
SPUTNIK-ot.
Úgyhogy éljenek a zűrhajós patkányok, nálunk a boltban, a Pokoli Torony felső szintjén már három Tyereskova zűrhajós patkánylány (Rapunzel Tyereskova, Maszat Tyereskova, és Maszat2 Tyereskova) van, akik boldogan vették birtokukba ezt az elmés szerkezetet. (vowww, pisiálló házikó/alvóhely/játék)
Van standard, és XL méretben. Az XL-ben 3 csaj jól elfér. A standard inkább 1 patkányos. Vagy Muksós.
Ja, és lett pár darab ebből a szintén jól takarítható
"Rody Iglo" nevű házikóból is.
-----
Gyün a Kriszmász. Avagy
X-Men X-Mas.
Igyexünk a boltban egyrészről kari hangulatot csinálni (khmmmm, én Holnejjel kidekorálom szépre, Breki lesz a Grincs, forralt bort Meli szervezi (tényleg, Meli tudsz te olyat csinálni?), sütit meg süssön aki tud....)(de sokat

)(Szotyi meg majd kap olyan rénszarvasagancsos hajráfot), meg igyekszünk hasznos ajándéknak valókat keríteni.
Így elvileg jövő héttől lesz pár féle akciós akvárium szett; remélem pár jóféle akciós ketrecet is tudunk szervezni, meg.... majd kiderül.