MINI-SHOP > Óhajok, sóhajok, vélemények

Ez egy mini "patkányos" web-áruház.
Lehet rendelni, vásárolni szép, új ketreceket, pati kaját, almot, ketrecbe ezt-azt, meg egyéb hasznos javakat. :-)

Re: technikai kérdés rendelés menetéről

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2010. aug. 20., pén. 12:45 am

Sendy írta:
Kami11 írta:(terméket bemutató hozzászólás jobb oldalán)ez hol van mer én nem találom a privát üzenet ikont!(az a kis boríték lenne?)

Mivel még újonc vagy nem jelenik meg, majd ha ratmania tag leszel. Nekem is kellet kis idő míg leesett, miért nem látom.

Jogos a 2 pont, majd át kell fogalmazni a leírást.
Ha borítékra kattintasz, úgy tudsz emailt küldeni - de sajna az is "robot júzernek" megy, ami nem jó.
Legegyszerűbb megoldás > telefonálni a boltba (06/1/353-33-33), hivatkozva a mini-shopra, terméknévre, esetleg árukóddal együtt. Onnantól minden tud menni a maga útján, ráadásul sokkal haladósabban, mint a PÜ, vagy az email.
VladTepes
SITE ADMIN

Patkánytartói státusz: Hobbytartó

Re: technikai kérdés rendelés menetéről

HozzászólásSzerző: Sendy Dátum: 2010. júl. 16., pén. 6:35 am

Kami11 írta:(terméket bemutató hozzászólás jobb oldalán)ez hol van mer én nem találom a privát üzenet ikont!(az a kis boríték lenne?)

Mivel még újonc vagy nem jelenik meg, majd ha ratmania tag leszel. Nekem is kellet kis idő míg leesett, miért nem látom.
Sendy
Fórum tag

technikai kérdés rendelés menetéről

HozzászólásSzerző: Kami11 Dátum: 2010. júl. 14., szer. 10:17 am

(terméket bemutató hozzászólás jobb oldalán)ez hol van mer én nem találom a privát üzenet ikont!(az a kis boríték lenne?)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VladTepes 2010. aug. 20., pén. 12:45 am-kor.
Ok: lécci CÍMET adni legközelebb a hozzászólásnak
Kami11
Újonc

Re: Mekkora egy afrikai tökös fecske....?

HozzászólásSzerző: lastdayofsummer Dátum: 2010. júl. 10., szomb. 7:04 am

VladTepes írta:Háááát, azt attól függ.... Mert ugyi kérem alássan, egy 5 kilogrammos pellet azért már nagy. Mondhatni akár el is gurulhat, és kilapíthatja szegény potkányállatot, hacsak nem egyensúlyoz a tetején, mint elefánt a labdán, a cirkuszban :-)

Egyébiránt, ha konkrétabban megmondanád (árukód?, vagy linkelni a shopból?, vagy pontosabb leírás...?), mire gondolsz, okosabb választ tudnék adni :-)

Ja, és szalmapellet > 1 kg-s zacsikban van, vagy.... kimérve, akkor meg annyi kiló van a zacsiban, amennyit a a vevő kér, azaz kb egy közepes nájlon cekkerben kb 4kg fér el biztonsággal.

Először gondoltam erre: Pelletesített szalma alom "Cubetto Straw", majd nézegettem a kimérős változatot is.. De fogalmam sincs, miben különbözik úgy igazán a kettő, de gondolom nem sokban. :)
Egyébként a szállítás miatt érdekel, mert személyesen sajnos nem tudom megvenni, és a Gls pedig centiméterben határozza meg azt, hogy mennyi lesz a postaköltség. Próbálnám valahogy lefaragni a postaköltséget, mivel biztosan többször kell rendelnem majd és anya nem örül nagyon neki.
lastdayofsummer
lastdayofsummer
Újonc

Re: nyaralás-avagy szánsájn barbi

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2010. júl. 09., pén. 9:06 pm

Mulan írta:....olyat lehet, hogy ha esetleg előre tudjátok, mint pl a tegnapot is, hogy tutibizti nem lesztek egész nap, akkor azt ide kiírni egy mondatban pl úgy mint fent, hogy holnap xig vagyunk nyitva (csak ennyi indoklás,magyarázat ofkorsz nem kellene kivéve ha épp új állatállomány érkezik a FishmaniaÁllatkertbe,mert azt mindenképpen látni kell (giggle) )? Persze mindig közbejöhet valami hirtelen-bár ilyen ne legyen, csak az előretervezett, azt ofkorsz senki nem tudja kiszámítani előre csak az égiek,de ők meg nem interneteznek-asszem. Nem vagyok egy nagy Bótbajáró, de amilyen vok, pont megtalálom ezeket az időpontokat :-D lsd:tegnap :beee: :thx:

Hali!

Ha előre tudom, hogy vmi miatt zárva leszünk, akkor kiírom a bolt ajtajára, esetleg a honlapjára, de ennyi erővel ide is kiírhatom. Úgyhogy vegyük úgy, hogy az előre kalkulálható, tudható változásokat kiírom ide is.
Ami meg csak gyün...... az meg ugye csak úgy gyün, előre nem kalkulálhatóan, oszt...
Na azt nem tudom sem ide, sem ajtóra kitacepaózni :-)
VladTepes
SITE ADMIN

Re: Mekkora egy afrikai tökös fecske....?

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2010. júl. 09., pén. 9:02 pm

lastdayofsummer írta:Sziasztok
Érdekelne, hogy mekkora centiméterben kb egy 5 kg-os szalma pellet? Szeretnék venni minél hamarabb, de itt sehol sem találtam a környéken, csak a Mini shop-ban.. :s Köszönöm a válaszokat. :)

Háááát, azt attól függ.... Mert ugyi kérem alássan, egy 5 kilogrammos pellet azért már nagy. Mondhatni akár el is gurulhat, és kilapíthatja szegény potkányállatot, hacsak nem egyensúlyoz a tetején, mint elefánt a labdán, a cirkuszban :-)

Egyébiránt, ha konkrétabban megmondanád (árukód?, vagy linkelni a shopból?, vagy pontosabb leírás...?), mire gondolsz, okosabb választ tudnék adni :-)

Ja, és szalmapellet > 1 kg-s zacsikban van, vagy.... kimérve, akkor meg annyi kiló van a zacsiban, amennyit a a vevő kér, azaz kb egy közepes nájlon cekkerben kb 4kg fér el biztonsággal.
VladTepes
SITE ADMIN

Mekkora egy afrikai tökös fecske....?

HozzászólásSzerző: lastdayofsummer Dátum: 2010. júl. 09., pén. 3:42 pm

Sziasztok
Érdekelne, hogy mekkora centiméterben kb egy 5 kg-os szalma pellet? Szeretnék venni minél hamarabb, de itt sehol sem találtam a környéken, csak a Mini shop-ban.. :s Köszönöm a válaszokat. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VladTepes 2010. júl. 09., pén. 8:38 pm-kor.
Ok: hozzászólásnak tessék CÍMET adni, mert egyébként irrgum burrgum
lastdayofsummer
lastdayofsummer
Újonc

HozzászólásSzerző: Mulan Dátum: 2010. júl. 02., pén. 10:48 am

VladTepes írta:
Mulan írta:Sziasztok!
Lesz olyan nyáron, hogy nem lesz nyitva das Bót, mert esetlegesen kipihenitek, ha tudjátok az egész éves fáradalmakat?
Üdv:L

Jó lenne, de nem.
A bóót nyitva lesz a szokásos heti napban.

(ennyi állattal, amink van, esélytelen 1/2 napnál messzebbre menni egyébként is :-))

Olyan előfordul, hogy ilyen-olyan okból 1 nap kimarad, vagy bezárunk pár órára, félnapra. Pl holnap is ez lesz, kb 15h-tól bezárunk, mert külök jön vissza nyári táborozásból, és megyünk elé a pályaudvarra, utána meg némi mászkálás, fagyi, stb.)

Ha valaki ilyenbe belefut, attól előre és utólag is elnézést.

ÉÉÉS igen pofátlanságom határtalan: olyat lehet, hogy ha esetleg előre tudjátok, mint pl a tegnapot is, hogy tutibizti nem lesztek egész nap, akkor azt ide kiírni egy mondatban pl úgy mint fent, hogy holnap xig vagyunk nyitva (csak ennyi indoklás,magyarázat ofkorsz nem kellene kivéve ha épp új állatállomány érkezik a FishmaniaÁllatkertbe,mert azt mindenképpen látni kell (giggle) )? Persze mindig közbejöhet valami hirtelen-bár ilyen ne legyen, csak az előretervezett, azt ofkorsz senki nem tudja kiszámítani előre csak az égiek,de ők meg nem interneteznek-asszem. Nem vagyok egy nagy Bótbajáró, de amilyen vok, pont megtalálom ezeket az időpontokat :-D lsd:tegnap :beee: :thx:
Mulan
...Ha összeveszek egy kézissel és elkezdek előtte ugrálni és hadonászni, vajon eltalál vagy reflexből mellém dobja az összes tányért?...
Mulan
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: Mulan Dátum: 2010. jún. 30., szer. 8:27 pm

VladTepes írta:
Lesz olyan nyáron, hogy nem lesz nyitva das Bót, mert esetlegesen kipihenitek, ha tudjátok az egész éves fáradalmakat?

Jó lenne, de nem.

(ennyi állattal, amink van, esélytelen 1/2 napnál messzebbre menni egyébként is :-))

Olyan előfordul, hogy ilyen-olyan okból 1 nap kimarad, vagy bezárunk pár órára, félnapra. Pl holnap is ez lesz, kb 15h-tól bezárunk, mert külök jön vissza nyári táborozásból, és megyünk elé a pályaudvarra, utána meg némi mászkálás, fagyi, stb.)

Huh ez mák, mert holnap akarok menni pont almot venni, jó tudni, hogy addig érjek oda. Huh akkor még időben tudom átszervezni a napom-köszi :-D
Mulan
...Ha összeveszek egy kézissel és elkezdek előtte ugrálni és hadonászni, vajon eltalál vagy reflexből mellém dobja az összes tányért?...
Mulan
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2010. jún. 30., szer. 8:21 pm

Jó lenne, de nem.

VladTepes
SITE ADMIN

nyaralás-avagy szánsájn barbi

HozzászólásSzerző: Mulan Dátum: 2010. jún. 30., szer. 11:21 am

Sziasztok!
Mulan
Mulan
Megrögzött Fórumozó

Felismerés

HozzászólásSzerző: tyson187 Dátum: 2010. jún. 17., csüt. 6:45 pm

Nekem nagy szerencsém van a bolttal kapcsiban csak az a kár,hogy most olvastam,hogy személyessen is lehet vásárolni ill.a Fishmaniában van ha ezt elöbb tudom ott veszek mindent,mert az Örs környékén lakom,és onnan pár perc a bolt,holnap asszem megyek,és körül is nézek... (rock) :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki23 2010. jún. 18., pén. 11:42 am-kor.
Ok: Adtam címet
tyson187
tyson187
Fórum tag

Re: Rendelés

HozzászólásSzerző: Shahi Dátum: 2010. máj. 02., vas. 7:55 pm

VladTepes írta:
Shahi írta:Érdekelne mi van a 2 hete összeírt rendelésemmel? Emailt is írtam már azóta, de semmi? :?

A rendelésedben szereplő összes tétel van raktáron, azt ellenőriztük, ezzel nem lenne gond. Amivel gond van, a szállítás. A ketrec túlméretesnek számít, egy kazal pénzt akar kérni a fuvaros cég.
Nincs senki ismerősöd, aki esetleg kocsival jár erre, a nagyfalu felé? Aki beugrana, odaadnánk neki az összekészített motyót, oszt elvinné neked?

Próbáltam keríteni valakit aki arra jár, de senki nem vállalta hogy elhozza nekem... busszal járnak, szóval megértem őket:) Viszont akkor lemondom a rendelést ha drágult is meg a futár is sokat akar. Aztán ha mégis találok megoldást odacsörgök.
Shahi
Shahi
Újonc

Re: ketrec

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2010. ápr. 29., csüt. 10:06 pm

poszmete írta:4 patkánynak kicsi lesz a mostani nagy ketrec, ezért keresek olyat, ami még betuszkolható a lakásba és kényelmesen elférnek. A Ferplast Jenny túl nagy, a Frici meg négyüknek kicsi lenne. Méretben még pont a Misi/Éva lenne a jó, de az meg hiányon van. Előreláthatólag lesz-e valamikor vagy ha ezek nem, akkor valami hasonló kaliberű ketrec?

Lesz most Évánál nagyobb, fullfém (tálca is az) keti, olyan mint amiben a törpepapagájokat láthattad (csak magas tálcával lesz). Most rendelek belőle egy adagot. (nekem is kell, fránya degukat át kell költöztessem, megesznek minden műanyag aljú ketrecet a perverzek).
Árban KB Éva keti.
VladTepes
SITE ADMIN

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2010. ápr. 29., csüt. 10:04 pm

Shahi írta:Érdekelne mi van a 2 hete összeírt rendelésemmel? Emailt is írtam már azóta, de semmi? :?
Ha nem tudjátok megszerezni akkor megrendelném máshol, csak szóljatok mert kezd sürgős lenni.

sorry, nekem kicsit sűrű mostanában az életem. (így fórumon is csak elvétve vagyok, emailt is van hogy hetekig meg sem nézem)
Nos.
A rendelésedben szereplő összes tétel van raktáron, azt ellenőriztük, ezzel nem lenne gond. (a ketrec ára változott, itt, a fórumon még a régi van, ígyexem megoldani, hogy frissüljenek, amik változtak mostanság árak - de ez fóru motor, egy shop motor, úgyhogy ez sajna kézi javítgatást igényel, ami meg idő).
Szóval a ketrec picit drágább lett.
Amivel gond van, a szállítás. A ketrec túlméretesnek számít, egy kazal pénzt akar kérni a fuvaros cég. (kb rablás szinten). Volt viszont egy másik (kisebb cég) aki Miskolcra és vidékére hord célfuvarokat, velük már vitettünk ketrecet, épeszű áron, csak őket meg nem tudom elérni. (remélem, nem megszűntek).
Nincs senki ismerősöd, aki esetleg kocsival jár erre, a nagyfalu felé? Aki beugrana, odaadnánk neki az összekészített motyót, oszt elvinné neked?
Tudod mit?
A bolti telszám 06/1/353-33-33 > ott elérsz kb bármikor, beszéljük meg, úgy haladósabb, mint itt irkálva.

-----
Általában a rendelésről:
Van egy sötét gyanúm, hogy le fogom venni a a MINI-SHOP-ból a kiszállítással való rendelés lehetőségét. Az továbbra is működhet, hogy valaki innen megrendel valamit, félrerakjuk neki, esetleg beszerezzük, összekészítjük, miegyéb, aztán eljön (elküld valakit) a kész cuccért, de kiszállítás gáz. A nagy speditőr cégeknek mi apró falatka vagyunk, az áru jó része vagy túlméretes a szállításhoz (lásd ketrecek > Uniós regula, hogy 1 futár max mekkora méretű dobozt cipelhet, ami... kisebb, mint egy Frici ketrec), vagy olyan olcsó, hogy gazdaságtalan a fuvarköltség (lásd egy 1000 Ft-os kaját 1000ért szállítani necces).
No mindegy, majd kiderül :-)
VladTepes
SITE ADMIN

HozzászólásSzerző: breki23 Dátum: 2010. ápr. 28., szer. 6:37 pm

Shahi írta:Szia, írtam emailt, de vissza is kaptam azonnal hogy valami hiba van a címmel. Vagy csak nálam van ilyen gond?:)

Annyi csak, hogy egy idióta vagyok, mert én a ratmania.hu-val lépek be ide mindig, de amúgy ratmania.org, ami ugye a mailcím is, csak szőke vagyok és elrontottam :D
breki23@ratmania.org
De a nevem mellett van kis emailikon, arra katt és akkor tuti eljut :) Ha mégsem, akkor hotmail.com-mal is működök :D
breki23
MODERÁTOR

HozzászólásSzerző: Shahi Dátum: 2010. ápr. 28., szer. 5:22 pm

breki23 írta:
Ha nem tudjátok megszerezni akkor megrendelném máshol, csak szóljatok mert kezd sürgős lenni.

Szia!
Egyéb elfoglaltságai miatt Vlad nem olvas emailt mostanában, ezért a rendelésedet kérlek küldd el nekem emailben (breki23@ratmania.hu) vagy telefonálj ide a 06-1/353-33-33 telefonszámon. A késedelemért elnézésedet kérjük, természetesen amint lehet, megkapod a választott árut.

Szia, írtam emailt, de vissza is kaptam azonnal hogy valami hiba van a címmel. Vagy csak nálam van ilyen gond?:)
Shahi
Shahi
Újonc

HozzászólásSzerző: breki23 Dátum: 2010. ápr. 27., kedd 4:22 pm

Szia!
Egyéb elfoglaltságai miatt Vlad nem olvas emailt mostanában, ezért a rendelésedet kérlek küldd el nekem emailben (breki23@ratmania.hu) vagy telefonálj ide a 06-1/353-33-33 telefonszámon. A késedelemért elnézésedet kérjük, természetesen amint lehet, megkapod a választott árut.
breki23
MODERÁTOR

Rendelés

HozzászólásSzerző: Shahi Dátum: 2010. ápr. 27., kedd 3:54 pm

Érdekelne mi van a 2 hete összeírt rendelésemmel? Emailt is írtam már azóta, de semmi? :?
Shahi
Shahi
Újonc

ketrec

HozzászólásSzerző: poszmete Dátum: 2010. márc. 30., kedd 8:27 pm

4 patkánynak kicsi lesz a mostani nagy ketrec, ezért keresek olyat, ami még betuszkolható a lakásba és kényelmesen elférnek. A Ferplast Jenny túl nagy, a Frici meg négyüknek kicsi lenne. Méretben még pont a Misi/Éva lenne a jó, de az meg hiányon van. Előreláthatólag lesz-e valamikor vagy ha ezek nem, akkor valami hasonló kaliberű ketrec?
poszmete
Megrögzött Fórumozó

Akciós Rat Nature

HozzászólásSzerző: breki23 Dátum: 2010. márc. 29., hétf. 9:05 pm

Korlátozott, ámde nagy zacskószámban a készlet erejéig a 800gr-os Rat Nature 990.- helyett csak 690.-! Tessék gyorsan elkapkodni patkánykák nagy örömére, mielőtt a többi ratmán elviszi haza :)
breki23
MODERÁTOR

csak szólok

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2010. feb. 26., pén. 2:25 pm

egyrészt, hogy bankkártyás fizetés per pillanat nem müxik (sorry, pár hét múlva lesz majd megint, addig KP)

másrészt, hogy a SPOTNIK XL ma estétől már vihető lesz a bóóótból (el tudjuk ma hozni a nagykerből, bár a dögök a megrendelt RatComplete rendelésünkről már megint elfelejtkeztek, így tökre nem érdemlik meg, elmenjünk hozzájuk)
VladTepes
SITE ADMIN

Lezuhant a MIR űrállomás....

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2010. feb. 25., csüt. 6:04 pm

ez speciel nem igaz :-)

Viszont az igen, hogy megjött az 1000 és 1 éve megrendelt Savic "SPUTNIK XL" szállítmány (nagyker ma szólt, hogy mehetünk érte).

Úgyhogy lesz hétfő estétől 24 db (bocsi, csak 22, mert 2re már foglalás van) ilyen remek izé a bóótban. (azaz limitált a mennyiség)

Úgyhogy aki tuti fixen szeretne magának, az dobjon egy PÜ-t, akkor nevére félre teszem, míg majd érte tud jönni.
VladTepes
SITE ADMIN

Boltban

HozzászólásSzerző: breki23 Dátum: 2010. feb. 10., szer. 5:56 pm

Újra van a boltban kimért SSNIFF és kimért RatComplete.
Ezeken kívül remélem senkinek nem fog kelleni, de ha mégis, van műtét után lábadozó patkányra való gallér is.
breki23
MODERÁTOR

Re: Bóót >> ünnepi nyitva tartás

HozzászólásSzerző: breki23 Dátum: 2010. jan. 04., hétf. 11:33 am

Nem ünnepi, de a bolt még ma is zárva van, úgyhogy ne tervezzetek mára újévi nagybevásárlást :)
breki23
MODERÁTOR

Újabb akciós cucc :-)

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2009. dec. 17., csüt. 12:29 pm

Ismét egy limitált akció, azaz addig "ócsó", amíg a készlet tart.

Prestige Premium Rat Nature 3kg a készlet erejéig 2.990,-Ft helyett csak 1.990,-Ft

(Itt is változni fog a csomagolás, így a kifutót ide passzolta nagyker nekünk, mondván "a patkányos népek ti vagytok, nálatok tuti ürülnek neki". Akciós ár (kb -35%) addig él, amíg ez a 8 csomag el nem fogy.)
VladTepes
SITE ADMIN

Bóót >> ünnepi nyitva tartás

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2009. dec. 17., csüt. 12:23 pm

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS

Ezúton értesítjük Kedves Vásárlóinkat, hogy decemberben az alábbi ünnepi nyitva tartással várjuk Önöket:

RÉSZLETES NYITVA TARTÁS:

December 14. hétfő 9-tõl 20-ig
December 15. kedd 9-tõl 20-ig
December 16. szerda 9-tõl 20-ig
December 17. csütörtök 9-tõl 20-ig
December 18. péntek 9-tõl 20-ig
December 19. szombat 9-tõl 20-ig
December 20. vasárnap ZÁRVA

December 21. hétfő 9-tõl 20-ig
December 22. kedd 9-tõl 20-ig
December 23. szerda 9-tõl 20-ig
December 24. csütörtök ZÁRVA
December 25. péntek ZÁRVA
December 26. szombat ZÁRVA
December 27. vasárnap ZÁRVA

December 28. hétfő 9-tõl 20-ig
December 29. kedd 9-tõl 20-ig
December 30. szerda 9-tõl 20-ig
December 31. csütörtök ZÁRVA
Január 1. péntek ZÁRVA
Január 2. szombat ZÁRVA
Január 3. vasárnap ZÁRVA

Január 4. hétfő 9-tõl 20-ig

(háát, így elég rútul néz ki, a doc-ban, amiből másoltam, civilizáltabb volt (miért nincs itt a szöveg szerkesztésnél tabulálás??? ), mindegy a célnak megfelel, látni, hogy "aranyvasárnap" nem vagyunk nyitva, és hogy 24-től 27-ig, meg 31-től 3-ig zárva leszünk mint a siccc)
VladTepes
SITE ADMIN

Re: Szputnyik

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2009. dec. 17., csüt. 12:17 pm

Mulan írta:
VladTepes írta: a kisebbik Zűrállomásból a bóótban várja, hogy a fa alatt találkozhasson leendő Zűrhajósaival :-)

Minket érdekelne egy, de néztem a házaknál, ott azt írja 29x29x19 - ez annál kisebb, mert akkor lehet befizetnénk egyre? :roll:

Az a nagy, a Szputnyik XL mérete, a kicsinál a "sima" Szputnyiknál ez van "Méretek: 21,5cm x 21,5cm, magassága: 12,5cm" :-) Mely méretek nem a középső gömb mérete, hanem a "lábakkal" együtt a teljes cuccé. Olyan egy patkányos (felnőttből), kiskorú szőrösből belefér több is.
(sőőt, - ha már kiskorú szőrösökről van szó - jött most Hamster Igloo is, ami olyan mint a szép nagy "Savic "Rody Igloo" házikó", csak kisebb, és a felénél olcsóbb. Ez pont jó kis házikó 1-2 kölyök patinak, vagy egy felnőttnek)(spec ebből is limitált a készlet, van tán 6-8 db)
VladTepes
SITE ADMIN

Re: Szputnyik

HozzászólásSzerző: Mulan Dátum: 2009. dec. 16., szer. 10:20 pm

VladTepes írta: a kisebbik Zűrállomásból a bóótban várja, hogy a fa alatt találkozhasson leendő Zűrhajósaival :-)

Minket érdekelne egy, de néztem a házaknál, ott azt írja 29x29x19 - ez annál kisebb, mert akkor lehet befizetnénk egyre? :roll:
Mulan
Mulan
Megrögzött Fórumozó

Szputnyik

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2009. dec. 16., szer. 10:02 pm

VladTepes írta:Kicsi jó hír: sikerült 7db kis Szputnyikot konfiskálni, holnap hozom el a nagykerből (valami terítő kocsiról került vissza, s elrakták nekünk). Úgyhogy ez a 7 kicsi Zűrállomás szabad rablás tárgya (bocsi, csak 6, mert egy félretéve Szegobeata-éké)

Immáron tényszerűen jelenthetem: a szóban forgó hét azaz 6 db a kisebbik Zűrállomásból a bóótban várja, hogy a fa alatt találkozhasson leendő Zűrhajósaival :-)
VladTepes
SITE ADMIN

Re: Akvárium

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2009. dec. 16., szer. 9:59 pm

Mulan írta:Szia Vlad!
Bocs,hogy ide írok, de nem tudok pü-t küldeni. Érdeklődnék, hogy a boltban mennyibe lenne meg egy 160-200 l-es akvárium guppiknak( kezdetnek kb 12 ) felszereléssel(lámpa,levegőztető,stb.), mert munkatársam lányának szeretne karácsonyra.
Más: ünnepi nyitvatartás van, vagy az változatlan? :thx:

Akvárium: 160-200 literes? egy tucat guppinak???? :roll: Nem vagyok én semmi jó biznisznek elrontója, de Itt vmi félreértés kell egyen, mert egy tucat guppinak kb egy 50-60 liter aksi is pont elég (sőt), a 200 lityis az már sok és nagy halnak jó méret.
Szal van akciós full felszerelt (aksi, tető, benne világítással; szűrő, melegítő, miegymás) 54 literes akvárium szettünk, ára 18.900,-Ft (27.900Ft helyett)

Ünnepi nyitva tartás. Már hogy a "bánatba" ne lenne :P . (sőt, kari dekor is van a bóótban, hogy mindenkinek dzsingl-bell-es fílingje legyen)(kivéve a Grincsnek). Mindjárt jól ide is másolom egy külön hsz-be.
(bár ezt most helyesebb lenne ünnepi zárva tartásnak hívni, hiszen alapból látástól-vakulásig nyitva vagyunk, így most inkább arról szól a dolog, hány napig nem vagyunk nyitva, míg mi is ünnepelünk, meg család, meg koleszterin)
VladTepes
SITE ADMIN

Akvárium

HozzászólásSzerző: Mulan Dátum: 2009. dec. 16., szer. 9:54 am

Szia Vlad!
Bocs,hogy ide írok, de nem tudok pü-t küldeni. Érdeklődnék, hogy a boltban mennyibe lenne meg egy 160-200 l-es akvárium guppiknak( kezdetnek kb 12 ) felszereléssel(lámpa,levegőztető,stb.), mert munkatársam lányának szeretne karácsonyra.
Más: ünnepi nyitvatartás van, vagy az változatlan? :thx:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára samtheregst 2009. dec. 16., szer. 9:56 am-kor.
Ok: Adtam címet.
Mulan
Mulan
Megrögzött Fórumozó

Re: SHOP hírek :-)

HozzászólásSzerző: Bubu Boci Dátum: 2009. dec. 16., szer. 9:42 am

VladTepes írta:Kicsi jó hír: sikerült 7db kis Szputnyikot konfiskálni, holnap hozom el a nagykerből (valami terítő kocsiról került vissza, s elrakták nekünk).
Úgyhogy ez a 7 kicsi Zűrállomás szabad rablás tárgya (bocsi, csak 6, mert egy félretéve Szegobeata-éké)

Hát én már így is csak jövőre rendelek sajna. Sok volt a karácsonyi ajándék. :beee:
Bubu Boci
Nevetés nélkül az élet viccnek is rossz.
Bubu Boci
Fórum tag

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2009. dec. 15., kedd 8:38 pm

VladTepes írta:
Bubu Boci írta:
VladTepes írta:Az importőr nagyker idegeinek rongyosra koptatása okán végre hoztak SPUTNIK-ot.
Ja, és lett pár darab ebből a szintén jól takarítható "Rody Iglo" nevű házikóból is.

Pont ma gondoltam, hogy kéne nézni a lányoknak műanyag házikót, mert már úúúgy unom takarítani a fát. Most is az alja fel van ázva. :? Jajj! Szóval tök jó, hogy elolvastam mi van. Most úgy örülök! Tuti rendelni fogok! :aha:

Háááááát.......
Az összes Szputnyik elfogyott hirtelenjében :oops: :oops: :oops:
A nagy érdeklődés, és gyors elfogyás okán rendeltünk belőle gazdagon, de nagyker már nem ígérte az idei évre (sajnos).(amint megjön, egyből jelzem itt)

Kicsi jó hír: sikerült 7db kis Szputnyikot konfiskálni, holnap hozom el a nagykerből (valami terítő kocsiról került vissza, s elrakták nekünk).
Úgyhogy ez a 7 kicsi Zűrállomás szabad rablás tárgya (bocsi, csak 6, mert egy félretéve Szegobeata-éké)
VladTepes
SITE ADMIN

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2009. dec. 14., hétf. 8:55 pm

Bubu Boci írta:
VladTepes írta:Az importőr nagyker idegeinek rongyosra koptatása okán végre hoztak SPUTNIK-ot.
Ja, és lett pár darab ebből a szintén jól takarítható "Rody Iglo" nevű házikóból is.

Pont ma gondoltam, hogy kéne nézni a lányoknak műanyag házikót, mert már úúúgy unom takarítani a fát. Most is az alja fel van ázva. :? Jajj! Szóval tök jó, hogy elolvastam mi van. Most úgy örülök! Tuti rendelni fogok! :aha:

Háááááát.......
Az összes Szputnyik elfogyott hirtelenjében :oops: :oops: :oops:
A nagy érdeklődés, és gyors elfogyás okán rendeltünk belőle gazdagon, de nagyker már nem ígérte az idei évre (sajnos).(amint megjön, egyből jelzem itt)
VladTepes
SITE ADMIN

HozzászólásSzerző: Bubu Boci Dátum: 2009. dec. 14., hétf. 5:50 pm

Bubu Boci
Nevetés nélkül az élet viccnek is rossz.
Bubu Boci
Fórum tag

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2009. dec. 05., szomb. 12:31 am

Hosszú szünet után újra van polcon, azaz kapható a bóótban Beaphar Xtravital Care+ 700g patkánykaja, és innentől várhatóan lesz folyamatosan készleten (sőt, későbbiekben kimérve is lesz... talán)
Ára kicsit feljebb ment (végül is 2008 őszén kaptunk utoljára, ehhez képest ez nem meglepő), új ára 1.890,-Ft/zacsi.
VladTepes
SITE ADMIN

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2009. nov. 28., szomb. 2:17 am

Ilsarana írta:1 zűrhajó máris stipistopiiii :D
Bár van egy olyan érzésem, hogy két kiselefánt nem fog beleférni x)

2 még tutira.
3..... kiselefántok esetében (ahogy Bengáknál is) lennének kétségeim...
Bár patkányok tuti tudják görbíteni a teret, mert láttam már egy liternyi helyről két liternyi patkányt előgyünni.

Most, esti kép.
Tyereskova űrlénytekintetű Maszatosi Rapunzellány patkányok
Sputnik_XL_inuse.jpg
VladTepes
SITE ADMIN

HozzászólásSzerző: Ilsarana Dátum: 2009. nov. 28., szomb. 12:35 am

1 zűrhajó máris stipistopiiii :D
Bár van egy olyan érzésem, hogy két kiselefánt nem fog beleférni x)
Ilsarana

"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
Ilsarana
MODERÁTOR

SHOP hírek :-)

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2009. nov. 27., pén. 11:53 pm

Gondolom, itt hamarabb észre veszi, akit érdekel:

VAN KÉSZLETEN ismét kimért Rat Compelete (megkésve, de megjött az rendelésünk). Úgyhogy aki morgott, hogy miért nincs, az jöhet, viheti, várjuk szeretettel. Az ára viszont picit feljebb ment, mostantól a kimért RC 750,- helyett 790,-Ft. Sorry, örültünk, hogy megjött végre.

Kaptunk a nagykertől (találták valamelyik terítő autón) még 8 azaz nyolc doboz 1 kg-os régi fajta Rat&Mouse Duo-t. (aminek még "pizza szaga" volt :-)). Ideadták akciósan, úgyhogy ez az utsó 8 doboz a régi 990,-Ft-os ár helyett, 690,-Ft/doboz akciósan áron ért vihető. (Megnéztem, a szavatosságuk 2010.augusztusig jó)

Más állat, mint patkány, de... nekem is van patin kívül még "pár" másféle jószágom is :-).

Csomagolásváltás miatt akciós lett a Prestige Premium Nature Cavia 1kg-s (990 helyett 745 a régi zacsis), illetve a Prestige Premium Nature Mini Hamster 400g (650 helyett 490 a régi zacsis)

Az importőr nagyker idegeinek rongyosra koptatása okán végre hoztak SPUTNIK-ot.
Úgyhogy éljenek a zűrhajós patkányok, nálunk a boltban, a Pokoli Torony felső szintjén már három Tyereskova zűrhajós patkánylány (Rapunzel Tyereskova, Maszat Tyereskova, és Maszat2 Tyereskova) van, akik boldogan vették birtokukba ezt az elmés szerkezetet. (vowww, pisiálló házikó/alvóhely/játék)
Van standard, és XL méretben. Az XL-ben 3 csaj jól elfér. A standard inkább 1 patkányos. Vagy Muksós.

-----
Gyün a Kriszmász. Avagy X-Men X-Mas.
Igyexünk a boltban egyrészről kari hangulatot csinálni (khmmmm, én Holnejjel kidekorálom szépre, Breki lesz a Grincs, forralt bort Meli szervezi (tényleg, Meli tudsz te olyat csinálni?), sütit meg süssön aki tud....)(de sokat :mrgreen: )(Szotyi meg majd kap olyan rénszarvasagancsos hajráfot), meg igyekszünk hasznos ajándéknak valókat keríteni.
Így elvileg jövő héttől lesz pár féle akciós akvárium szett; remélem pár jóféle akciós ketrecet is tudunk szervezni, meg.... majd kiderül. :-)
VladTepes
SITE ADMIN

Megváltozott nyitvatartás

HozzászólásSzerző: SHOP Dátum: 2009. nov. 20., pén. 3:22 pm

"RatMania MINI-SHOP fizikai boltja, a FishMania Horgászcentrum üzletében."
A bolt címe: FishMania Horgászcentrum, Budapest, X.ker. Kőrösi Csoma út 43-51.
Megközelítése: GOOGLE MAP (csak az épület Kőrösi Csoma út felöli oldalán).

Bolt telefonszáma: (06/1) 353-33-33

A bolt nyitva tartása az alábbiak szerint változott(szeptember közepe óta):
Hétfő: 9-20h
Kedd: 9-20h
Szerda: 9-20h
Csütörtök: 9-20h
Péntek: 9-20h
Szombat: 5-20h
Vasárnap: ZÁRVA
RatMania SHOP

A vásárlás mikéntjéről, hogyanjáról bővebb információt ITT találsz >
MINI-SHOP > használati útmutató
Ha további kérdésed van, vagy valamit nem találsz, küldjél Privát Üzenetet, vagy írd meg IDE >
MINI-SHOP > Óhajok, sóhajok, vélemények
SHOP
robot

Re: Szilikonos önitató

HozzászólásSzerző: Bee Dátum: 2009. okt. 27., kedd 10:05 am

VladTepes írta:Mára roppant művelt vagyok Driky gyógyításban. Időnként sajna előfordul az általad is tapasztalt gond, orvoslása egyszerű, de inkább megmutatom, mint leírom.
Ha a bóót felé jársz, hozd magaddal, meggyógyítom, ha nem adja ég nem tudnám észhez téríteni, akkor meg jól kicserélem :-)

Ok, még nem nyúltam hozzá, akkor meghagyom neked. ;) Lassan listát kell írnom mi dolgom lesz, ha legközelebb felétek járok. 1) patikat vinni 2) madármagot beszerezni 3) önitatót vinni . Még megy. (giggle) Király vagyok! :up:
Bee
Bee
Fórum tag

Re: Rat Complete

HozzászólásSzerző: Mulan Dátum: 2009. okt. 27., kedd 8:38 am

mindig van készleten
köszííííí,akkor meló után bolt támadááás (nem szabad körbenézni, nem szabad körbenézni, célirányosan CSAK kaját kell venni ) :-D
Mulan
Mulan
Megrögzött Fórumozó

Re: Rat Complete

HozzászólásSzerző: Meli Dátum: 2009. okt. 26., hétf. 10:36 pm

Mulan írta:Szia! Ratcomplet van? Holnap kimennénk venni, ha van készleten. Köszi

Szia Mulan! Rat Complete, mint a (legnépszerűbb és az egyik legjobb patikaja) mindig van készleten, úgyhogy mehetsz érte bátran holnap! ;)
Meli
"Mindig arról fantáziáltam, milyen jó lenne két pasival egyszerre... Az egyik mosogatna, a másik levinné a szemetet."
meli@ratmania.org
Meli
Megrögzött Fórumozó

Rat Complete

HozzászólásSzerző: Mulan Dátum: 2009. okt. 26., hétf. 10:21 pm

Szia! Ratcomplet van? Holnap kimennénk venni, ha van készleten. Köszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Meli 2009. okt. 26., hétf. 10:34 pm-kor.
Ok: Adtam címet. Figyelj rá kérlek, köszi!
Mulan
Mulan
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: VladTepes Dátum: 2009. okt. 26., hétf. 10:06 pm

Bee írta:
nyolcpetty írta:
Bee írta:Létezik, hogy a szilikonos önitató nem jó/hibás? :o :? Nemrég vettem egy kicsit, de azt hiszem nem tudnak belőle inni a leányzók. Lecserélrtem a régi vacak csöpögös, kattogós cuccot, aztán nézegettem aznap őket, hogy nyaldossák az újat, de gyanús volt, hogy nem jön belőle. Megpróbáltam hát a régit bedugtam nekik és szegény Bellám annyit ivott, mint aki egy hete nem látott vizet. :( Azóta inkább mind a kettő bent van, de a szilikonoshoz nyilván így nem is igen nyúlnak. Avagy létezik, hogy csak a technikája másabb (nehezebb?) és még nem jöttek rá? :?

Hibás. Vlad itt írja mi lehet a baj.

:thx: :thx: :thx:

Mára roppant művelt vagyok Driky gyógyításban. Időnként sajna előfordul az általad is tapasztalt gond, orvoslása egyszerű, de inkább megmutatom, mint leírom.
Ha a bóót felé jársz, hozd magaddal, meggyógyítom, ha nem adja ég nem tudnám észhez téríteni, akkor meg jól kicserélem :-)
VladTepes
SITE ADMIN

HozzászólásSzerző: Bee Dátum: 2009. okt. 26., hétf. 10:05 am

nyolcpetty írta:
Bee írta:Létezik, hogy a szilikonos önitató nem jó/hibás? :o :? Nemrég vettem egy kicsit, de azt hiszem nem tudnak belőle inni a leányzók. Lecserélrtem a régi vacak csöpögös, kattogós cuccot, aztán nézegettem aznap őket, hogy nyaldossák az újat, de gyanús volt, hogy nem jön belőle. Megpróbáltam hát a régit bedugtam nekik és szegény Bellám annyit ivott, mint aki egy hete nem látott vizet. :( Azóta inkább mind a kettő bent van, de a szilikonoshoz nyilván így nem is igen nyúlnak. Avagy létezik, hogy csak a technikája másabb (nehezebb?) és még nem jöttek rá? :?

:thx: :thx: :thx:
Bee
Bee
Fórum tag

HozzászólásSzerző: nyolcpetty Dátum: 2009. okt. 26., hétf. 10:02 am

Nyolcpetty

csak hallgatom, csak bámulom: zengő Fényország - hogy láss csodát egy életen át
nyolcpetty
Megrögzött Fórumozó

Szilikonos önitató

HozzászólásSzerző: Bee Dátum: 2009. okt. 26., hétf. 9:48 am

Létezik, hogy a szilikonos önitató nem jó/hibás? :o :? Nemrég vettem egy kicsit, de azt hiszem nem tudnak belőle inni a leányzók. Lecserélrtem a régi vacak csöpögös, kattogós cuccot, aztán nézegettem aznap őket, hogy nyaldossák az újat, de gyanús volt, hogy nem jön belőle. Megpróbáltam hát a régit bedugtam nekik és szegény Bellám annyit ivott, mint aki egy hete nem látott vizet. :( Azóta inkább mind a kettő bent van, de a szilikonoshoz nyilván így nem is igen nyúlnak. Avagy létezik, hogy csak a technikája másabb (nehezebb?) és még nem jöttek rá? :?
Bee
Bee
Fórum tag

MINI SHOP vélemény + IKEA patkány

HozzászólásSzerző: Rathory Dátum: 2009. okt. 24., szomb. 8:11 pm

Nagyon tetszik a shop! Egy csomó cuccot találtam, amikről eddig még nem is hallottam, például a patkánycsemegék.
Ja és az IKEA patkányt imádom. Még a megjelenésekor beszereztem egyet, ha már igazim nem lehet :lol:
Rathory
Szeretni patkány
Rathory
Újonc

Következő

Vissza: RatMania MINI-SHOP