NADE KINEK NINCS ITT PATKÁNYA? (Csevegő topic)

Az, aminek a címe mutatja. :)

Re: Patkányok feltűnése filmekben/sorozatokban

HozzászólásSzerző: breki23 Dátum: 2010. márc. 16., kedd 10:33 pm

Midien írta:6. :mad: " Cool Túra", bár sajna ott kígyókaja ......lett volna, ha az az elmebeteg fel nem zabálja a piton elől.... (rock)
7." Harry Potter és az azkabani fogoly", ahol Peter Pettigrough/ezt lehet hogy hibásan írtam?/ patkánnyá változtatva, Ron társaként várja Woldemort visszatértét.

A Cool Túrában nem egér volt? Nem emlékszem már jól... a szitu megvan, csak az nem, hogy micsoda van ott :)
Basszus HP nem jutott eszembe...szégyen :) De. A Narnia krónikáiban, a második részben vannak valami patkányforma lények, akik a borzzal harcolnak talán, bár egérnek vallják magukat asszem...de az első Narniában tuti van hód :D Hűűű, sok filmet kell újranéznem :)
breki23
MODERÁTOR

Patkánytartói státusz: Hobbytartó

HozzászólásSzerző: Meli Dátum: 2010. márc. 16., kedd 10:33 pm

neverhood írta:
Midien írta:6. :mad: " Cool Túra", bár sajna ott kígyókaja ......lett volna, ha az az elmebeteg fel nem zabálja a piton elől.... (rock)

Valószínűleg rosszul emlékszem, de a kúltúrában nem egér volt?

De. Egér volt.
Meli
"Mindig arról fantáziáltam, milyen jó lenne két pasival egyszerre... Az egyik mosogatna, a másik levinné a szemetet."
meli@ratmania.org
Meli
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: neverhood Dátum: 2010. márc. 16., kedd 10:32 pm

Valószínűleg rosszul emlékszem, de a kúltúrában nem egér volt?
Neverhood
a Szmöre - MBM
Ha gondolkodsz, ne mondd ki! Ha kimondod, ne írd le! Ha leírod, ne írd alá! Ha aláírod, ne csodálkozz!
neverhood
MODERÁTOR

HozzászólásSzerző: Midien Dátum: 2010. márc. 16., kedd 10:22 pm

breki23 írta:Kíváncsi vagyok, úgyhogy gyűjtést szerveznék :)
Mindenki írjon olyan sorozatrészt/filmet stb, ahol látott patikat...kíváncsi vagyok, milyen kontextusban tűnnek fel :)
Nekem most a Bones (Dr. Csont) 2. évad 15. rész 13:00- és 17:00- volt az utolsó ilyen élmény. Az első részben épp embert etettek fel velük ( :? ), a másodikban viszont vizsgálgatják őket, és a csaj (Angela) odavan, hogy milyen aranyosak (ahhoz képest, hogy patkányok :lol: ). Bár a farkánál fogják meg az egyiket, de mutatják őket, nagyon szép, jól tartott, fényes szőrű kis fekete meg acél Rattus rattusok :) Háziasítottak, nem vadak....awwww (inlove) .
Van valami patkányos-kínzós Criminal Minds vagy CSI rész is, de nem emlékszem melyik. Meg ugye a Lecsó, A NatGeos Zseniális patkány, meg a honlapon is fentlevő dokufilm. Meg a Barátokköztben Zigi :lol: Más nem jut eszembe...valakinek?

Nos ez könnyűnek hangzik,
1. Két napja, " Spiderwick krónikák", a kissrácnak két st. veriegated blazed növendékje volt, akiket mindig kiengedett a házimanó :)
2. A legbrutálabb, "A mélység titka", ahol valami foszforos oldatban majdnem megfullasztottak egy szegény albi csajt, ezért állítólag még perelni is akarták őket!
3.:) :) Macskafogóóóóó!
4. Könyv számít? Két kedvencem, bár horror, James Herbert : Patkányok, és a folytatása, Odú.... kegyetlen és vérszomjas óriás mutáns patikkal, akiket végül a kedves vándorpatkányok szorítanak ki a városból hogy kivégezhessék őket.
5. :up: "Tini Ninja Mutant Turtles" !!!! Szecska Mester!!!!! (h) (h) (h)
6. :mad: " Cool Túra", bár sajna ott kígyókaja ......lett volna, ha az az elmebeteg fel nem zabálja a piton elől.... (rock)
7." Harry Potter és az azkabani fogoly", ahol Peter Pettigrough/ezt lehet hogy hibásan írtam?/ patkánnyá változtatva, Ron társaként várja Woldemort visszatértét.

Egyenlőre ennyi jutott eszembe...Majd még kutatok! Ciao!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki23 2010. márc. 16., kedd 10:29 pm-kor.
Ok: idézet alá nem kell enter, olvasd el az erről szóló segítséget :)
Midien
"Csak azért nem a patkányok uralják a Földet, mert nem elég kegyetlenek....túl sokat megengednek az embereknek!/Rattology underverse/
Midien
Újonc

Patkánytartói státusz: Tenyésztő

Patkányok feltűnése filmekben/sorozatokban

HozzászólásSzerző: breki23 Dátum: 2010. márc. 16., kedd 9:41 pm

Kíváncsi vagyok, úgyhogy gyűjtést szerveznék :)
Mindenki írjon olyan sorozatrészt/filmet stb, ahol látott patikat...kíváncsi vagyok, milyen kontextusban tűnnek fel :)
Nekem most a Bones (Dr. Csont) 2. évad 15. rész 13:00- és 17:00- volt az utolsó ilyen élmény. Az első részben épp embert etettek fel velük ( :? ), a másodikban viszont vizsgálgatják őket, és a csaj (Angela) odavan, hogy milyen aranyosak (ahhoz képest, hogy patkányok :lol: ). Bár a farkánál fogják meg az egyiket, de mutatják őket, nagyon szép, jól tartott, fényes szőrű kis fekete meg acél Rattus rattusok :) Háziasítottak, nem vadak....awwww (inlove) .
Van valami patkányos-kínzós Criminal Minds vagy CSI rész is, de nem emlékszem melyik. Meg ugye a Lecsó, A NatGeos Zseniális patkány, meg a honlapon is fentlevő dokufilm. Meg a Barátokköztben Zigi :lol: Más nem jut eszembe...valakinek?
breki23
MODERÁTOR

Re: szerelmes vagyok

HozzászólásSzerző: Meli Dátum: 2010. márc. 12., pén. 9:29 pm

poszmete írta:Töketlenke reszelt és GÜLÜZött nekem. (inlove) (inlove) (h) (h) Saját patkány még sose gülüzött nekem, Meeko csak Gábornak szokott.

Hát mert Töketlenkének te vagy a nagy Ő! (inlove) És ez még arra is magyarázat hogy Meeko miért gülüzik Gábornak. (giggle)
Meli
"Mindig arról fantáziáltam, milyen jó lenne két pasival egyszerre... Az egyik mosogatna, a másik levinné a szemetet."
meli@ratmania.org
Meli
Megrögzött Fórumozó

szerelmes vagyok

HozzászólásSzerző: poszmete Dátum: 2010. márc. 12., pén. 9:08 pm

Töketlenke reszelt és GÜLÜZött nekem. (inlove) (inlove) (h) (h) Saját patkány még sose gülüzött nekem, Meeko csak Gábornak szokott.
poszmete
Megrögzött Fórumozó

Re: Meglepi

HozzászólásSzerző: Riam Dátum: 2010. márc. 12., pén. 7:46 pm

darkdog írta:Firefoxot használok, és felajánlotta, hogy frissítsem. Mondom jó, hát ha ennyire akarja... Megcsinálta. Aztán felajánlotta, hogy vanna ilyen témák, vagy mik, amiket le lehet tölteni, és akkor hűdeszupercsillivilli böngészője lesz az embernek. Keresgélek mindenféle színű, stílusú képek között, mikor megláttam EZT meg EZT
Végre gondolt valamelyik kocka a patkányistákra is :up: 8-) :P

Szerk.: Lehet, hogy más már látta ezeket, nekem meglepi volt :)
Szerk2: Most láttom, hogy sajátot is lehet csinálni :up: (giggle) :aha:

Én már megtaláltam, mert az 3.5.nemtudomhányas firefoxom nem működött, most ez se, de az lényegtelen, így felraktam ezt az újat. Nekem most épp' főnixes van, nagyon tuti. Mert a kocka tűzvédelmisek is megérdemlik. Ezt nem is láttam, pedig kerestem patkányosat. Kár, hogy pont a nózija marad le.
Riam
Enable me to be alert, And hear the weakest shout,
And quickly and efficiently To put the fire out. Fireman's Prayer
Riam
Megrögzött Fórumozó

Meglepi

HozzászólásSzerző: darkdog Dátum: 2010. márc. 12., pén. 9:06 am

Firefoxot használok, és felajánlotta, hogy frissítsem. Mondom jó, hát ha ennyire akarja... Megcsinálta. Aztán felajánlotta, hogy vanna ilyen témák, vagy mik, amiket le lehet tölteni, és akkor hűdeszupercsillivilli böngészője lesz az embernek. Keresgélek mindenféle színű, stílusú képek között, mikor megláttam EZT meg EZT
Végre gondolt valamelyik kocka a patkányistákra is :up: 8-) :P

Szerk.: Lehet, hogy más már látta ezeket, nekem meglepi volt :)
Szerk2: Most láttom, hogy sajátot is lehet csinálni :up: (giggle) :aha:
Darkdog
The Power of Dreams
darkdog
MODERÁTOR

Wow

HozzászólásSzerző: Midien Dátum: 2010. márc. 11., csüt. 10:13 pm

Wow,és mégegyszer.Engem főbelőnének ha vadpatikat etetnék, persze mi egy tsz területén lakunk, kábé három gabonatárolásra szakosodott cég körülöttünk, a szomszéd műanyaggyárában mutáns macskák, akik még az óriás Bocikutyát is meg merik támadni. Bizti van nálunkis egy pár, de inkább a cickányok okoznak rágási-károkat.Meg most a mókusok. Rájöttek hogy a fészer tetőablaka a madaraknak nyitva van. Már kétszer találkoztam velük hajnalban.Inkább a diót viszik, abból meg rengeteg van.

Nem tudna valaki segíteni hogy rakhassak fel avatart?

Amúgy furi látni hogy sok a másik fórumról ismerős tag itt is fent van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neverhood 2010. márc. 11., csüt. 10:42 pm-kor.
Ok: Megválaszolva.
Midien
"Csak azért nem a patkányok uralják a Földet, mert nem elég kegyetlenek....túl sokat megengednek az embereknek!/Rattology underverse/
Midien
Újonc

Patkánytartói státusz: Tenyésztő

Re: Kettő potyakosztos.

HozzászólásSzerző: zsemada Dátum: 2010. márc. 09., kedd 9:49 pm

Mulan írta:
zsemada írta:Lebuktak. Legalább ketten vannak. A kicsi sokkal óvatosabb mint a nagyobb, épp csak a nóziját mutatta.
patik.jpg

Jajj, cukicukicuki. Csak a szomszéd meg ne lássa.

Ahol én látom őket az ablakból, oda nem látnak be sem a szomszédból, sem az utcáról. Ha át nem mennek látógatóba, rejtve maradnak. Az lenne jó ha nem szaporodnának tulságosan el. Itt látom őket úgy egy éve. Persze lehet, hogy az összes szomszéd irtja őket, azért nincsenek sokan.
Én most télen hagyom, hogy egyék a napraforgót, pici hörcsögkaját is teszek ki és almát meg répát. De csak egészen keveset és ha kitavaszodik abbahagyom az etetést, akkor a madarak sem kapnak már úgysem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neverhood 2010. márc. 10., szer. 8:29 am-kor.
Ok: A [/quote] alatti sorba irj légyszi, ne rögtön a ] jel után. Köszi (=
zsemada
zsemada
Újonc

Re: Kettő potyakosztos.

HozzászólásSzerző: Mulan Dátum: 2010. márc. 09., kedd 8:45 am

zsemada írta:Lebuktak. Legalább ketten vannak. A kicsi sokkal óvatosabb mint a nagyobb, épp csak a nóziját mutatta.
patik.jpg

Jajj, cukicukicuki. Csak a szomszéd meg ne lássa.
Mulan
...Ha összeveszek egy kézissel és elkezdek előtte ugrálni és hadonászni, vajon eltalál vagy reflexből mellém dobja az összes tányért?...
Mulan
Megrögzött Fórumozó

Ezt most találtam

HozzászólásSzerző: Riam Dátum: 2010. márc. 08., hétf. 8:45 pm

A rádió telefonos műsorában egy szakértő háztartási tanácsokat ad. Egy ijedt női hang telefonál:
- Kérem, segítsenek, mit tegyek, egy patkány van a pincémben!
- A legjobb módszer, ha a pince bejáratától a ház kapujáig kenyérdarabokat szór el. Ez majd segít, hogy megszabaduljon a patkánytól. - hangzik a jótanács.
Megy tovább a műsor, kis idő múlva ugyanaz a női hang még kétségbeesettebben:
- Segítség! Mostmár két patkány van a pincémben!

Patkányintelligencia... :-D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki23 2010. márc. 08., hétf. 10:36 pm-kor.
Ok: kivettem a felesleges entert az idézés után
Riam
Riam
Megrögzött Fórumozó

Re: Árnyjáték

HozzászólásSzerző: Riam Dátum: 2010. márc. 08., hétf. 8:44 pm

Bogeeee írta:Nagyon jóóóó, hol találtad?

Az egyik ismerősöm küldte diavetítés formájában. Ha jól sejtem, ők készítették:
névtelen.JPG
Riam
Riam
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: Bogeeee Dátum: 2010. márc. 07., vas. 11:28 pm

Riam írta:Szerintem nagyon komoly...

Nagyon jóóóó, hol találtad?
Bogeeee
Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik.
Bogeeee
Fórum tag

HozzászólásSzerző: neverhood Dátum: 2010. márc. 07., vas. 11:24 pm

Riam írta:Szerintem nagyon komoly...

Aztadekirály.
Neverhood
a Szmöre - MBM
Ha gondolkodsz, ne mondd ki! Ha kimondod, ne írd le! Ha leírod, ne írd alá! Ha aláírod, ne csodálkozz!
neverhood
MODERÁTOR

Árnyjáték

HozzászólásSzerző: Riam Dátum: 2010. márc. 07., vas. 11:21 pm

Szerintem nagyon komoly...
patkányszerelem2.jpg
patkányszerelem.jpg
Riam
Riam
Megrögzött Fórumozó

Szputnyik

HozzászólásSzerző: Bogeeee Dátum: 2010. márc. 06., szomb. 11:24 pm

Jaj, nem rég értem haza a melóból, na és mit látok, a két leányzó nagyon édesen alszik a sputnyikban (inlove) (inlove) Sajna kép nincs, mert nincs itt a masina.
De örülök neki hogy már használják :D
Bogeeee
Amíg meg nem tapasztaltuk, milyen érzés szeretni egy állatot, lelkünk egy része mélyen alszik.
Bogeeee
Fórum tag

Kettő potyakosztos.

HozzászólásSzerző: zsemada Dátum: 2010. márc. 05., pén. 11:22 pm

Lebuktak. Legalább ketten vannak. A kicsi sokkal óvatosabb mint a nagyobb, épp csak a nóziját mutatta.
patik.jpg
zsemada
zsemada
Újonc

Re: szputnyik

HozzászólásSzerző: Karmilla Dátum: 2010. márc. 02., kedd 4:26 pm

samtheregst írta:
pennyroyal írta:
Karmilla írta:Sziasztok!
Végre szereztem Szputnyikot erre az én patakjaim félnek bele menni és kerülik... :( talán ha alvin rendbe jön kipróbálja végre... de megszagolta bele dugta a fejét és elmenekült.... :( pedig olyan jópofa kis házikó ez... nem örülnék ha nem használnák.. (bezzeg kedvesemnél beraktuk a ketrecbe ott rögtön 2patek benne volt már :-) )

Szerintem ne aggódj. Nálunk minden új tereptárgyat kerülgettek napokig, míg ki merték próbálni. (Lásd: függőágy, textilodú, stb.) Rá fognak kapni, ebben biztos vagyok.

Persze hogy rá. Előbb-utóbb arra is frankón rájönnek, hogy máshova nem is érdemes pisilni, csakis oda, abbabele :D

Ja, ötlet (nekem ugyan nincs Szputnyikom, de hátha): ha tényleg rákapnak a lustaságra, és a Szputnyikba pisilésbe, szerintem érdemes az űrszonda alját kifúrni, épp csak egy picit. Ez arra pont elég lenne, hogy legalább a nagyja kicsorogjon belőle.
Viszont lehet hogy a műszaki károsodás az űrprogram végét jelentené, úgyhogy fontolóra kell venni :D

Én úgy gondoltam ez a biomassza lesz majd a hajtóanyag a visszaútra :D amúgy meg figyelni fogom, ha nagyon medencét akar csinálni ott akkor pár lyukkal megnehezítem a dolgát :D
(amúgy nálam ha van valami új a ketrecben 2 perc és vagy tönkre teszik, áthelyezik megrágják... bár igaz most nem olyan a helyzet....)
Karmilla

Ha elsőre nem sikerül, akkor biztos lehetsz benne, hogy az ejtőernyőzés nem a te sportod. :)
Karmilla
Fórum tag

HozzászólásSzerző: Riam Dátum: 2010. márc. 02., kedd 11:16 am

samtheregst írta:Persze hogy rá. Előbb-utóbb arra is frankón rájönnek, hogy máshova nem is érdemes pisilni, csakis oda, abbabele :D

Ja, ötlet (nekem ugyan nincs Szputnyikom, de hátha): ha tényleg rákapnak a lustaságra, és a Szputnyikba pisilésbe, szerintem érdemes az űrszonda alját kifúrni, épp csak egy picit. Ez arra pont elég lenne, hogy legalább a nagyja kicsorogjon belőle.
Viszont lehet hogy a műszaki károsodás az űrprogram végét jelentené, úgyhogy fontolóra kell venni :D

Nah, igen... Bogyó is ellustult, és legutóbb már a Kis-Balaton lötyögött szputnyikban... Érdekes módon valahogy úgy feküdt benne, hogy felette egyensúlyozott, és még aludni is tudott... :lol: Én egyszerűen megoldom, kitessékelem belőle a patlányt és kitörlöm. Megfúrni nem akarom, mert rontaná az esztétikáját... :-D Főleg ahogy én fúrok, mérnök létemre... :lol: Valószínűleg másnap már a bolt előtt ülnék új szputnyikra várva... :lol:
Riam
Riam
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: samtheregst Dátum: 2010. márc. 01., hétf. 10:10 pm

Meli írta:
pennyroyal írta:Nemáá... Elrontanád a legjobb részét a dolognak: pisivel jól megáztatni a makit az erre alkalmas szputnyik edényben, homogén masszává dolgozni az elegyet, majd kényelmesen elhelyezkedni benne.

Egyszer nem takarítottam egy darabig a polcokat, aztán megláttam és azóta minden nap takarítom. Nem is nevezném meg az okozókat, csak annyit merek elárulni róluk hogy B mint Bengák.

Illetve K mint Körték. :mrgreen:

Naja. Bengák.
Nálam Friciben, aminek ugye nem műanyag polcai vannak, hanem fémrácsok, rendszeresen előfordul, hogy a felső emeletről egyszercsak masszív trutymóként kezd el lefelé csüngeni a gányé, olyan mint egy cseppkő :D Ez főleg akkor volt jószokásuk, mikor még bent volt nekik a háncsfészek (annak az aljában is szép dolgok gyűltek össze anno). Na ami onnan kicsöppent, az kezdett megkötni a rácsokon alatta. Szerencsére háncsfészek nélkül már nem olyan vészes a helyzet, meg épp pár hete tartottam allinclusive nagytakarítást :) úgyhogy most nincs.
sam
I'll be always loughin', like a clown :)
samtheregst
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: Meli Dátum: 2010. márc. 01., hétf. 10:05 pm

pennyroyal írta:
samtheregst írta:Ja, ötlet (nekem ugyan nincs Szputnyikom, de hátha): ha tényleg rákapnak a lustaságra, és a Szputnyikba pisilésbe, szerintem érdemes az űrszonda alját kifúrni, épp csak egy picit. Ez arra pont elég lenne, hogy legalább a nagyja kicsorogjon belőle.

Nemáá... Elrontanád a legjobb részét a dolognak: pisivel jól megáztatni a makit az erre alkalmas szputnyik edényben, homogén masszává dolgozni az elegyet, majd kényelmesen elhelyezkedni benne.

Egyszer nem takarítottam egy darabig a polcokat, aztán megláttam és azóta minden nap takarítom. Nem is nevezném meg az okozókat, csak annyit merek elárulni róluk hogy B mint Bengák.

Illetve K mint Körték. :mrgreen:
Meli
meli@ratmania.org
Meli
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: pennyroyal Dátum: 2010. márc. 01., hétf. 10:02 pm

samtheregst írta:Ja, ötlet (nekem ugyan nincs Szputnyikom, de hátha): ha tényleg rákapnak a lustaságra, és a Szputnyikba pisilésbe, szerintem érdemes az űrszonda alját kifúrni, épp csak egy picit. Ez arra pont elég lenne, hogy legalább a nagyja kicsorogjon belőle.

Nemáá... Elrontanád a legjobb részét a dolognak: pisivel jól megáztatni a makit az erre alkalmas szputnyik edényben, homogén masszává dolgozni az elegyet, majd kényelmesen elhelyezkedni benne.
pennyroyal
Boldoggá az tehet, aki boldogtalanná is.
pennyroyal
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: samtheregst Dátum: 2010. márc. 01., hétf. 9:56 pm

pennyroyal írta:
Végre szereztem Szputnyikot erre az én patakjaim félnek bele menni és kerülik... :( talán ha alvin rendbe jön kipróbálja végre... de megszagolta bele dugta a fejét és elmenekült.... :( pedig olyan jópofa kis házikó ez... nem örülnék ha nem használnák.. (bezzeg kedvesemnél beraktuk a ketrecbe ott rögtön 2patek benne volt már :-) )

Szerintem ne aggódj. Nálunk minden új tereptárgyat kerülgettek napokig, míg ki merték próbálni. (Lásd: függőágy, textilodú, stb.) Rá fognak kapni, ebben biztos vagyok.

Persze hogy rá. Előbb-utóbb arra is frankón rájönnek, hogy máshova nem is érdemes pisilni, csakis oda, abbabele :D

sam
samtheregst
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: pennyroyal Dátum: 2010. márc. 01., hétf. 9:55 pm

pennyroyal
Boldoggá az tehet, aki boldogtalanná is.
pennyroyal
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: merrin Dátum: 2010. márc. 01., hétf. 9:48 pm

No igen... müanyag bizbasz ketrecbe rakása előtt érdemes a radiátort a cuccal együtt megérinteni... Még jó rég játszottuk el egy másik müanyag bigyóval, hogy hazavittem lemostam megtörölgettem, a törölgetéstől elektromos töltést kapott, beraktam, pati szimat, CSATT megrázta az orrát :D
Utána 1 hétig kerülte, de aztán rájött hogy már nem ráz, bele lehet menni... :D
Lankester Merrin
merrin
MODERÁTOR

szputnyik

HozzászólásSzerző: Karmilla Dátum: 2010. márc. 01., hétf. 9:38 pm

Sziasztok!
Karmilla

Ha elsőre nem sikerül, akkor biztos lehetsz benne, hogy az ejtőernyőzés nem a te sportod. :)
Karmilla
Fórum tag

Új ratmania-szó =D

HozzászólásSzerző: hangyóca Dátum: 2010. márc. 01., hétf. 2:15 pm

Sendy a -lógiában írta:Vakargatni nem hagyja magát, kijönni még nem akar, néha motyorászik picit, meg csipog ha valamit akar (végre hallatja a hangját, csak meg kéne fejteni), de már nagyon nyalogat.

Tökjó :up:
hangyóca
hangyóca
Fórum tag

póló

HozzászólásSzerző: hangyóca Dátum: 2010. feb. 27., szomb. 11:36 pm

Egy oldalon találtam mindenféle cucc szerkesztőt, amit majd megvehetsz :D és csináltam egy ilyet (rock)
product_change.jpg
hangyóca
hangyóca
Fórum tag

Csak úgy

HozzászólásSzerző: groboran Dátum: 2010. feb. 27., szomb. 9:09 pm

Szeszkóval Skype-olunk vadul... :-D
Kép 007.jpg
groboran
groboran
Újonc

Re: Potyakosztos

HozzászólásSzerző: mabeus Dátum: 2010. feb. 27., szomb. 5:29 pm

Igazán rendesek vagytok, hogy etetitek!!!!!!!!! A legtöbb ember igyekezne elpusztítani!!!!!!!!! :up: (rock) Vituális kitüntetést Nekik!!!!!!!!!!!
mabeus
mabeus@t-email.hu
mabeus
Fórum tag

HozzászólásSzerző: zsemada Dátum: 2010. feb. 22., hétf. 11:10 pm

Meli írta:Jajjj annyira szép! Tiszta Szerafina, na meg mint a bengák. És nagyon jó husiban van ám. :-)

Hát ha csak a napraforgót eszi, elég egyoldalú a táplálkozása, úgyhogy egy pár napja rakok ki neki almát is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Meli 2010. feb. 22., hétf. 11:13 pm-kor.
Ok: Javítottam az idézést. :)
zsemada
zsemada
Újonc

HozzászólásSzerző: Meli Dátum: 2010. feb. 22., hétf. 10:37 pm

zsemada írta:Sziasztok!
Ismét mutatok pár képet a kis potya kosztosomról. Madáretető alól szedi össze a napraforgót. Majdnem pont egy éve fedeztük őt fel (persze csak remélem, hogy ugyanazt az állatot látjuk). Nyáron én egyszer sem láttam, a férjem talán kétszer látta hajnalban. Most télen ha türelmes vagyok, akár mindennap láthatom a madáretető alatt. Én csak őt látom, de a lányom szerint van egy kissebb is.

Jajjj annyira szép! Tiszta Szerafina, na meg mint a bengák. És nagyon jó husiban van ám. :-)
Meli
meli@ratmania.org
Meli
Megrögzött Fórumozó

Potyakosztos

HozzászólásSzerző: zsemada Dátum: 2010. feb. 22., hétf. 10:33 pm

Sziasztok!
Ismét mutatok pár képet a kis potya kosztosomról. Madáretető alól szedi össze a napraforgót. Majdnem pont egy éve fedeztük őt fel (persze csak remélem, hogy ugyanazt az állatot látjuk). Nyáron én egyszer sem láttam, a férjem talán kétszer látta hajnalban. Most télen ha türelmes vagyok, akár mindennap láthatom a madáretető alatt. Én csak őt látom, de a lányom szerint van egy kissebb is.
ratmániára(kicsinyítve)1.jpg
ratmániára(kicsinyítve)2.jpg
ratmániára(kicsinyítve)3.jpg
ratmániára(kicsinyítve)4.jpg
zsemada
zsemada
Újonc

Re: Bolt

HozzászólásSzerző: atto y tuvi Dátum: 2010. feb. 20., szomb. 9:00 pm

Foszlány írta:Na ő volt az, aki kiválasztott engem. De fiúcska volt és már a 2 patinak is épp elég a keti és ott kellett hagynom... :cry: Meg amúgy is... bolti pati... De akkor is beleszerettem :cry:

Hát elég szomorú eset..De azt hozzá tudom fűzni, hogy az én patkányaim is boltosak, és Dappy volt a kiválasztottam, Dantét pedig a testvérem választotta..És tudom, hogy nem a legjobb választás boltból venni patit, de Dappyt iszonyatosan szeretem, és nem bántam meg, ha bár az alomból ő az albínó..De én akkor is szeretem őket (h) (h) (h) (h)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neverhood 2010. feb. 20., szomb. 9:07 pm-kor.
Ok: Tuvi, ne rögtön a ] jel után írj, hanem az alatta lévő sorba. Köszi (=
Tuvi
atto y tuvi
Fórum tag

Bolt

HozzászólásSzerző: Foszlány Dátum: 2010. feb. 20., szomb. 8:10 pm

Ma érdekes dolgot tapasztaltam. Voltam egy állatboltban, hogy gyászbogárlárvát vegyek a lányoknak és a pultnál egy kicsi ketrecben csöppnyi patkánygyerekeket láttam. 5-en voltak, egy husky, egy fekete fehér pocakkal, egy teljesen fekete meg 2 csuklyás, 2 fiú, 3 lány. Rögtön úrrá lett rajtam a nyíííííí és elkezdtem érdeklődni, hogy mennyi idősek (4 hetesnél kicsivel fiatalabbra tippeltem be őket) és azt mondták, hogy mikor 10 napja ide kerültek (o.o), akkor voltak elválasztósak, szóval most 5 hetesek. Kicsit csúnyán néztem az eladóra és mondtam neki, hogy akkor mihamarabb tegye őket külön, mert hamar töltöttek lesznek a lánykák. Legnagyobb meglepetésemre nem kezdett el velem vitatkozni, hanem megköszönte a tanácsot (láttam rajta, hogy nem az a fajta köszönöm volt, mai azt jelenti, hogy húzzak a francba, hanem tényleg igazi köszönöm volt) és mondta, hogy eddig az volt a baj, hogy a külön ketrec rácsai közt kifértek, de lassan át lehet őket tenni.
Mivel nem láttam árat kiírva, megkérdeztem, hogy mennyiért adják őket. Erre jött a 2. meglepetés. Azt mondta a csaj, hogy hát az áruk az érdekes, mert ha simán veszel egyet, akkor egy ezres. De ha veszel patkánykaját vagy ketrecet, akkor ingyen adják, mert nem akarják, hogy kaja legyen belőlük és akin látják, hogy tartani akarja őket, annak odaadják.
A kis husky majd meg veszett azért, hogy behúzza magához a kezem, de mikor odatettem, meg akarta harapni. Aztán rájöttem, hogy nem erővel harap, csak rá akar fogni. Eszméletlen cuki volt!!! Na ő volt az, aki kiválasztott engem. De fiúcska volt és már a 2 patinak is épp elég a keti és ott kellett hagynom... :cry: Meg amúgy is... bolti pati... De akkor is beleszerettem :cry:
Foszlány
Le a gravitációval!!
Foszlány
Fórum tag

Re: Parabola

HozzászólásSzerző: Meli Dátum: 2010. feb. 17., szer. 10:15 pm

poszmete írta:Egy frissen műtött patkány gallérral a fején miért akar minden áron a gazdi nyakába mászni és ott ücsörögve reszelni?I (h) (inlove)

Mert szeret?? (inlove) (h)
Meli
meli@ratmania.org
Meli
Megrögzött Fórumozó

Parabola

HozzászólásSzerző: poszmete Dátum: 2010. feb. 17., szer. 9:37 pm

Egy frissen műtött patkány gallérral a fején miért akar minden áron a gazdi nyakába mászni és ott ücsörögve reszelni?I (h) (inlove)
poszmete
Megrögzött Fórumozó

Re: MiniRozék, MiniNózik

HozzászólásSzerző: merrin Dátum: 2010. feb. 09., kedd 12:17 am

Meli írta:Hát... nem is tudom hol kezdjem.
...
Köszönök mindent és sok boldogságot kívánok Nektek!
:thx:

Hinnye, hát ez télleg meghatóra sikeredett.. :) Nektek is sok boldogságot, a szép nagy családdal, sok szőrös picinnyel... :)
Lankester Merrin
merrin
MODERÁTOR

patkánybabák

HozzászólásSzerző: zsuzzzs Dátum: 2010. feb. 08., hétf. 9:19 pm

Sziasztok!

Új vagyok itt, és még csak leendő patkánytartó. Már minden felszerelésem megvan, csak a babákat várom, hogy hazajöhessenek. 20-án megyek értük Tatabányára, én BP-i vagyok. Van még néhányuk eladó (500.-), holnap kapok képeket az eddig még el nem adott babákról, fel fogom tenni ide. jan 22-én születtek, ha valakit érdekel, BP-ig szívesen elhozom őket, szállítás természetesen nem kerül semmibe, ígyis-úgyis lemegyek az enyémekért. Beltenyészet kizárt, győri papa és tatabányai mama szülöttei. Ha valakit érdekel, írjon.

Előre is köszönöm az érdeklődést!
zsuzzzs
"A cél halál, az élet küzdelem,
S az ember célja e küzdés maga."
zsuzzzs
Fórum tag

HozzászólásSzerző: Riam Dátum: 2010. feb. 08., hétf. 10:08 am

Arweny írta:
Meli írta:Hát... nem is tudom hol kezdjem. (h)
...

Sok boldogságot a Miniknek, a szüleiknek és a gazdáiknak is, és Meli, ilyen hozzászólások elejére légyszi tegyél máskor valami figyelmeztető jelzést, mert én bőgtem. :-)

Köszönjük! (inlove) :-* És Melinek és Chatonnak köszönjük ezeket a kis csupasz farkincájú szeretetzsákokat! (inlove) :-* (h)
Riam
Riam
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: Meli Dátum: 2010. feb. 07., vas. 11:56 pm

samtheregst írta:
Arweny írta:
...

Sok boldogságot a Miniknek, a szüleiknek és a gazdáiknak is, és Meli, ilyen hozzászólások elejére légyszi tegyél máskor valami figyelmeztető jelzést, mert én bőgtem. :-)

Ugye? :)

Hihetetlen, hogy a patkány, ez az undorító, mocskos, büdös, csupaszfarkú veszedelem ilyen érzéseket is képes kiváltani az emberből :) (inlove)

Hát Arweny, nekem sem kellett sok hozzá... és nagyon nagyon köszönjük a kedves szavakat! :-*

És sam: igen, hihetetlen. Pont azon gondolkoztam a buszon miközben Remcsi belerakta a kis buci fejét a kezembe, ráhasalt és kattogott, és én pontosan erre gondoltam.

MR2 pedig most éppen itt kattog a nyakamban. (h)
Meli
meli@ratmania.org
Meli
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: Ilsarana Dátum: 2010. feb. 07., vas. 11:52 pm

(h)

Köszi szépen nektek ezeket a cukortündérbogyókat (inlove)
Ilsarana

"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
Ilsarana
MODERÁTOR

HozzászólásSzerző: samtheregst Dátum: 2010. feb. 07., vas. 11:37 pm

Arweny írta:
...

Ugye? :)

Hihetetlen, hogy a patkány, ez az undorító, mocskos, büdös, csupaszfarkú veszedelem ilyen érzéseket is képes kiváltani az emberből :) (inlove)
sam
samtheregst
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: Arweny Dátum: 2010. feb. 07., vas. 11:33 pm

...

Arweny
Arweny
Fórum tag

Re: Lya már nem keres! TALÁLT!!!!!!! :)

HozzászólásSzerző: Meli Dátum: 2010. feb. 07., vas. 11:04 pm

Lya írta:Jajjjjjjj! 2 babám is lett gyorsan gyorsan! (inlove)
Majd izzítom a gépet, csak győzzétek nézni :lol:

Lya gratulálok a kis jövevényekhez, nagyon szépek és remélem kárpótolnak majd a szomorúságért! (hi)
Meli
meli@ratmania.org
Meli
Megrögzött Fórumozó

MiniRozék, MiniNózik

HozzászólásSzerző: Meli Dátum: 2010. feb. 07., vas. 11:01 pm

Hát... nem is tudom hol kezdjem.

Először is mégegyszer és nem utoljára szeretném megköszönni azt a sok sok drukkolást, szeretetet amit Tőletek kaptunk babás gazdik, és hogy velünk izgultatok (velem és Chatonnal) a gumicukrok érkezéséhez, majd a MiniRozék-MiniNózik felcseperedéséhez! (h) Callo köszönöm az sms-t, nagyon nagyon örültem neki!!!

Szeretném megköszönni Chatonnak, Mr Chatonnak és a MiniChatonoknak, Nózinak azt a sok türelmet és sok szeretetet amit Rozé és én kaptunk, nélküled Chaton nem hogy nem jöhetett volna létre ennyi boldogság, de nagyon köszönöm a babázási időszakot és a türelmet, hogy hittél a lányaidban és hittél Rozékában! (h)

Szeretném megköszönni az én drága kis Rozékámnak, az áldott kis imádnivaló szőrcsomómnak, azt a rengeteg szeretetet és türelmet, mert bár ő nem szerette volna ezt ennyire mint mi, mégis megtette amit annyira szerettünk volna, és megajándékozott minket és összehozott minket és most ennyire örülhetünk a kisfiacskáinak, lányainak. Szeretlek Rozéka, te vagy a világ legtökéletesebb patkánya, köszönöm hogy vagy és ennyire szeretsz minket és ennyi boldogságot okozol nekünk, te egy olyan patkány vagy akiről az ember csak álmodozhat, hiszen tele vagy szeretettel és bármi is történik Te mindig feltétlenül szeretetet és boldogságot adsz azzal amilyen vagy! (h) (h) (h)

Szeretném megköszönni a MiniRozéknak, MiniNóziknak hogy már most ennyi szeretetet adnak és ennyire ragaszkodnak azokhoz az emberekhez, akiket ők kiválasztottak és akiket Ti kiválasztottatok! Remélem sok sok örömet fognak okozni Nektek, boldogok lesznek veletek életük végéig, és sok élmánybeszámolót és képet olvashatunk majd rólatok - hiszen mind Chaton mind én nagyon nagyon várjuk majd a híreket az új otthonotokban! (h)

És végén de egyáltalán nem utolsósorban szeretném megköszönni drága sam, hogy velem voltál ezekben az izgalmas időkben is, hogy velem együtt izgultál, ennyire szereted Rozékát és ő is ennyire szeret Téged - remélem Rozé és én is meghálálhatjuk Neked mindezt és Syrah ugyanolyan sampatkány lesz majd amilyenek a sampatkányok voltak és vannak és lesznek is... és akárhányszor kattog majd Neked Syrah mindig eszedbe fog jutni Rozé és az ő nevében is kattog majd... Köszönöm hogy vagy! (h) (h) (h)

Meli
meli@ratmania.org
Meli
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: nyolcpetty Dátum: 2010. feb. 07., vas. 6:23 pm

DSC04179 (Small).JPG

Ismét jó az élet! :up:

Irtó aranyosak :) Nagyon tetszik ez a szín, minta!
Nyolcpetty

csak hallgatom, csak bámulom: zengő Fényország - hogy láss csodát egy életen át
nyolcpetty
Megrögzött Fórumozó

HozzászólásSzerző: mabeus Dátum: 2010. feb. 07., vas. 2:07 pm

DSC04179 (Small).JPG

Ismét jó az élet! :up:

Nagyon aranyosak!! (inlove) :-D
mabeus
mabeus@t-email.hu
mabeus
Fórum tag

ElőzőKövetkező

Vissza: DUMA ZÓNA