Hát... nem is tudom hol kezdjem.
Először is mégegyszer és nem utoljára szeretném megköszönni azt a sok sok drukkolást, szeretetet amit Tőletek kaptunk babás gazdik, és hogy velünk izgultatok (velem és Chatonnal) a gumicukrok érkezéséhez, majd a MiniRozék-MiniNózik felcseperedéséhez!

Callo köszönöm az sms-t, nagyon nagyon örültem neki!!!
Szeretném megköszönni Chatonnak, Mr Chatonnak és a MiniChatonoknak, Nózinak azt a sok türelmet és sok szeretetet amit Rozé és én kaptunk, nélküled Chaton nem hogy nem jöhetett volna létre ennyi boldogság, de nagyon köszönöm a babázási időszakot és a türelmet, hogy hittél a lányaidban és hittél Rozékában!
Szeretném megköszönni az én drága kis Rozékámnak, az áldott kis imádnivaló szőrcsomómnak, azt a rengeteg szeretetet és türelmet, mert bár ő nem szerette volna ezt ennyire mint mi, mégis megtette amit annyira szerettünk volna, és megajándékozott minket és összehozott minket és most ennyire örülhetünk a kisfiacskáinak, lányainak. Szeretlek Rozéka, te vagy a világ legtökéletesebb patkánya, köszönöm hogy vagy és ennyire szeretsz minket és ennyi boldogságot okozol nekünk, te egy olyan patkány vagy akiről az ember csak álmodozhat, hiszen tele vagy szeretettel és bármi is történik Te mindig feltétlenül szeretetet és boldogságot adsz azzal amilyen vagy!
Szeretném megköszönni a MiniRozéknak, MiniNóziknak hogy már most ennyi szeretetet adnak és ennyire ragaszkodnak azokhoz az emberekhez, akiket ők kiválasztottak és akiket Ti kiválasztottatok! Remélem sok sok örömet fognak okozni Nektek, boldogok lesznek veletek életük végéig, és sok élmánybeszámolót és képet olvashatunk majd rólatok - hiszen mind Chaton mind én nagyon nagyon várjuk majd a híreket az új otthonotokban!
És végén de egyáltalán nem utolsósorban szeretném megköszönni drága sam, hogy velem voltál ezekben az izgalmas időkben is, hogy velem együtt izgultál, ennyire szereted Rozékát és ő is ennyire szeret Téged - remélem Rozé és én is meghálálhatjuk Neked mindezt és Syrah ugyanolyan sampatkány lesz majd amilyenek a sampatkányok voltak és vannak és lesznek is... és akárhányszor kattog majd Neked Syrah mindig eszedbe fog jutni Rozé és az ő nevében is kattog majd... Köszönöm hogy vagy!
Köszönök mindent és sok boldogságot kívánok Nektek!