Sziasztok!
Tanács kéne. Villámot holnap műtik (daganat

) és a gallér projekten ügyködöm, vagy inkább ügyködnék. Azt hittem ugyanis, hogy egyszerűbb, de ahogy próbálkozom rájövök, hogy mégsem és egyre vadabb ötleteim vannak.
Spirálozóhoz való műanyag fedlapból szándékozom készíteni. Próbálom papírból összehozni előtte a prototípust, de egyre inkább elvesztem a fonalat. Most ott tartok, hogy
1) Tányér, vagy inkább kúp alakú legyen?2) Milyen széles/hosszú? Ha túl rövid túrót se érek vele, ugyanúgy hátraér (jobb hátsó belső combocska

), ha túl hosszú, csak az almot fogja összegyűjteni vele. A kutyákon is inkább kúposabbat látni. Na de mennyire kúpos?
A doktornő azt mondta még hozzá, hogy fűzzek majd át rajta cipőfőzőt (mert az vág a legkevésbé) és a karocskáinál felhozva a hátán kössem meg, hogy ne szedje le. Most viszont ott tartok, hogy akárhogy fűzőcskézem, szerintem még egy plusz zavaró forrás, a világ hajára fog vele elküldeni, magáról meg már csak ezért is 3 másodperc alatt lebarkácsolni.
Végül pedig:
3) Eleve készre csináljam és úgy tegyem fel? (HOGY?) Avagy megvan a forma, aztán „rajta” szerelem össze? (Ismét HOGY?) Mert jó, hogy összeragtapaszozom, na de ha rajta van, akkor HOGY? Ha meg még akkor, mikor nincs rajta, hogy fogom szerencsétlen fejét áttuszkolni rajta?
Meli tett fel egy képet Remiről, ami elég „jónak” tűnik, azon inkább tányéros, ez alapján indultam el abba az irányba is, de minél több papíros formát próbálok, annál távolabb járok a megoldástól.

Természetesen próbáltam a fórumon keresgélni, Pöszméte utalt egy sablonra, azt viszont már nem találtam meg.
Tiszta agyrém. Arra jó az egész, hogy elterelje a figyelmem arról, hogy mennyire be vagyok tojva. Már most remeg a kezem, ahogy rá gondolok és próbálom ezt a vackot összehozni. Nem vagyok ám béna, szerintem elég kreatív vagyok és jó a kézügyességem, de most valahogy sehogy nem akar összejönni.
SEGÍTSÉG!Ui.: Az adminoktól előre bocs, ha esetleg nem jó helyre raktam!

Szerk.: A félreértések elkerülése végett: a "jónak" csak a helyzet abszurditása miatt van idézőjelben. Mi lehet jó ebben a helyzetben?